jueves, 8 de noviembre de 2012

Super learning?


Super learning? és una publicació a un blog sobre la Web 2.0.

Aquest publicació explica la idea de Eric Davidove de la cració d'un aprenentatge eficaç basat en els mètodes que es fan servir en el segle XXI, és a dir, la Web 2.0. La idea de Davidove va més enllà d'adquirir el màxim d'informació possible, sinó que fomenta la comunicació i l'ús compartit dels coneixements a una alta intensitat tant per part dels estudiants com de les organitzacions.

La meva opinió en realció a aquets artícle és que pens que és una iniciativa molt apropiada, veig molt bé que no ens quedem amb els mètodes de sempre i que ens anem actualitzant amb es noves tecnologies i els nous mètodes d'apranentatge que van sorgint.

Com a futura educadora social he de dir que aquest article m'ha cridat molt l'atenció, sobre tot per una frase que diu "fomenta la comunicació y l'ús compartit de alta intensitat, tant pels estudiants com per les orgnaitzacions", és a dir, pens que serà un mètode molt útil pels actuals i futurs educadors, ja que dispondrán d'una altra manera de comunicació amb les persones que necessitin la seva ajuda. Es podrà intervenir d'una forma més continuada i sense la necessitat de la presència fisica de les persones.

A continuació vos deix aquest video que mostra les diferents eines que es poden utilitzar en eduació i que formen part de la novetat que suposa la Web 2.0




* Fonts utilitzades
http://elearningpapers.eu/en/elearning_papers [visitado 8/11/2012]
http://www.youtube.com/watch?v=eiDByrHnukI&feature=related [visitado 8/11/2012]

No hay comentarios:

Publicar un comentario