jueves, 8 de noviembre de 2012

Web 2.0, tota una novetat

La primera entrada d'aquest nou blog la vull dedicar a la Web 2.0 amb la finalitat de mostrar la infinitat de posibilitats que dóna.

El primer que volia dir és que de moment només he fet un primer contacte amb la Web 2.0 mitjançant "un material introductori per plantejar les qüestions claus de la web 2.0 i les seves implicacions en l'àmbit de l'adquisició de coneixement" un document que esta penjat a la pàgina web del curs de Usos, Possibilitats i Limits de las Tecnologies de la Informació i la Comunicació del qual jo estic formant part.

Aquest primer contacte m'ha servit per saber que és realment la Web 2.0, ja que havia sentit xerrar sobre el tema però no tenia clares les idees. Gràcies a aquest document he pogut observar d'una manera directa, sencilla i esquemàtica del que es tracta.


En definitiva he pogut conèixer que la Web 2.0 és el nom que es dóna al nou ús de les tecnologies de informació i la comunicació en l'àmbit de l'educació: es tracta de crear plataformes on tothom tengui accés a la informació i a les dades amb l'objectiu de crear, compartir i distribuir informació. 



*Fonts utilitzades
http://www.lmi.ub.es/cursos/web20/2012usosTIC/ [visitado 8/11/2012]


No hay comentarios:

Publicar un comentario